Ambiciózny Inžinier kvality

Záujem o obor: Projekty automotive
Záujem o lokalitu: TN kraj

Newsletter:

Žilinská univerzita / Strojnícka fakulta, Žilina
2013 – 2020, Priemyselné inžinierstvo

 

Stredná Poľnohospodárska škola, Topoľčany
1993 – 1997, agropodnikanie

 

3 metodiky APQP, PPAP, FMEA
DNV

Riešenie problémov metodou 8D
FBE

Anglický jazyk
2003 – 2004, West Kent College Tonbridge-GB
PET (Preliminari English Test), FCE (First Certificate of English)

01.01.2017 – doteraz,
Inžinier kvality
Zodpovednosť za kvalitu dverných rámov, riešenie problémov kvality na výrobných linkách. Denná komunikácia so zákazníkom, v prípade potreby vycestovanie na pôdu zákazníka a doriešenie vzniknutých kvalitatívnych nedostatkov priamo na mieste. Tvorba nápravných opatrení, príprava denných reportov a prezentácií. Aktívna účasť na denných meetingoch. Príprava podkladov k ISO auditom.

 

1.10.2014 – 31.12.2016,
Odborný referent vstupnej kontroly
Kvalitatívna kontrola prichádzajúceho materiálu podľa výkresovej dokumentácie a podľa stanovených noriem. Práca s meracími prístrojmi, tvorba dokumentácie, riešenie reklamácií, tvorba 8D reportov. Analýza príčin problémov reklamácií, komunikácia s dodávateľmi a hľadanie východiskových riešení. Účasť na pravidelných interných meetingoch. Administratíva spojená so vstupnou kontrolou materiálov.

 

1.1.2008 – 30.4.2012,
Vedúci na úseku balenia mäsa a mäsových výrobkov
Riadenie 20-tich zamestnancov na dvoch baliacich linkách, denné zadeľovanie prác, schvaľovanie dochádzky, aktívna týždenná účasť na manažment meetingoch a reportovanie stavu výroby vedeniu spoločnosti. Objednávanie tovaru do produkcie, zabezpečovanie výrobnej logistiky a plynulosti prevádzky. Priama komunikácia so zákazníkom na dennej báze, vybavovanie reklamácií, zaškoľovanie personálu podľa kariet kvality. Vykonávanie cenotvorby jednotlivých produktov.

 

5.9.2005 – 31.12.2007,
Skladník – príjemca
Zodpovednosť za prijem tovaru, kontrola kvality dodávky tovaru, komunikácia so šoférmi, často v anglickom jazyku. Kontrola množstva a stavu vratných obalov, kontrola množstva a hmotnosti dodaného sortimentu a case-packov a iná administratíva spojená s príjmom a výdajom tovarov.

 

10.2.2005 – 4.9.2005,
Skladový manipulant
Práce potrebné na zaskladňovanie plastových komponentov automobilového priemyslu, vizuálna kontrola kvality jednotlivých komponentov a ich náslené umiestnenie do špeciálnych kontajnerov určených na priamu expedíciu k výrobcovi. Účasť na týždenných inventúrach, vypisovanie reklamačných formulárov a CMR.

 

1.6.1999 – 31.12.2002,
Zástupca vedúceho
Zabezpečovanie kompletného servisu pre zákazníkov od predaja dioptrických a slnečných rámov po poradenstvo pri aplikácii kontaktných šošoviek, nakupovanie rámov, rôznych druhov skiel, očných šošoviek a ostatných optických potrieb. Zabrusovanie dioptrických skiel do rámov, vykonávanie opráv, vybavovanie reklamácií a práca s registračnou pokladňou.

Slovenský jazyk Materinský jazyk
Anglický jazyk  Pokročilý
ms_word icon Microsoft Word – pokročilý
ms excel icon Microsoft Excel – pokročilý
ms powerpoint icon Microsoft PowerPoint – pokročilý
ms outlook icon Microsoft Outlook – pokročilý

 

    Áno Súhlas so spracovaním osobných údajov

    X
    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial